Fitness Modell Anyuka versenyfelkészítő csomagok 2018

Fitness Modell Anyuka versenyfelkészítő csomagok 2018

Elkészültek a jövő évi Fitness Modell Anyuka versenyfelkészítő csomagok!

fma-2018-1-kerettel

Két éve Magyarországon elsőként a világon került megrendezésre a Fitness Modell Anyuka verseny, ami azóta is hatalmas népszerűségnek örvend.

A nagy érdeklődésre és a sok indulóra való tekintettel szinte versenyszezonról versenyszezonra bővült az „anyukás” kategóriák sora.
Így a „hagyományos” Fitness Modell Anyuka kategóriában már korcsoportok szerint (35 év alatt, 40 év alatt és 40 év felett versenyezhetnek az édesanyák. Emellett a Wellness Modell Anyuka és Pro Fitness Modell Anyuka kategóriában is megmérettethetik magukat a sportos anyukák.

A kategóriák pontos versenykiírását, a versennyel kapcsolatos információkat a weboldalam Fitness Modell Anyuka menüpontjában, a kategória neve alatti almenüben olvashatod.

2018 tavaszán már az V. alkalommal kerül megrendezésre a Bodysport Kupán minden „anyukás” versenykategória, és a nyílt, szabadidős jellegét továbbra is megtartjuk, vagyis az indulóknak nem kell leigazolt versenyzőnek lennie.

Mit kell tudnod általánosságban a Fitness Modell Anyuka versenyfelkészítő csomagokról?

Az édesanyák felkészülését speciálisan összeállított és kidolgozott versenyfelkészítő programmal segítem. Az egyéni adottságok, a versenyforma elérésének lehetősége a konzultációk alkalmával kerül értékelésre.

Az állapotfelmérését követően személyre szabott program készül a sportos anyukáknak, edzéseik és étrendjük hónapról-hónapra igazodik a testképük alakulásához.

A csomagok része a személyre szabott edzésterv készítése, a speciális, versenyfelkészítő étrend összeállítása, a táplálék kiegészítők használatának átbeszélése, folyamatos kontroll, edzések nyomon követése, a felmerülő nehézségek kiküszöbölése, a motiváció szinten tartása, és a színpadi mozgásképzés egyaránt.

FIGYELEM!
A Fitness Modell Anyuka versenyfelkészítő csomag NEM GARANTÁLJA a szükséges versenyforma elérését, és a versenyen való sikeres szereplést!
A versenyfelkészülés alatt a segítségemmel készülő édesanyákról nem posztolok a közösségi oldalakon, a versenyen főbíróként veszek részt, azaz a versenyt én vezényelem, de nem bíráskodom.
Ezzel szeretném biztosítani a versenybírók elfogulatlanságát!

A Fitness Modell Anyuka versenyfelkészítő csomagjai egy hónapos időtartamra szólnak, csomagváltásra hónaponként van lehetőség.
A versenyfelkészítő csomagokat havonta, az első konzultáció alkalmával kell kifizetni.

A konzultáció, a közös edzések, valamit a színpadi mozgásképzés helyszíne:
Fitness5 And Gym Kőbánya, Budapest; 1102 Liget tér 1. A DM és a Spar felett.

 

Milyen Fitness Modell Anyuka versenyfelkészítő csomagok közül választhatsz?

Fitness Modell Anyuka Versenyfelkészítő kis csomag

Tartalma:
Havonta egy alkalommal hétvégi személyes konzultáció, időtartama egy óra.
Állapotfelmérés, adottságok elemzése, elért forma értékelése, további feladatok kitűzése.
Egy hónapra szóló versenyfelkészítő edzésterv.
Személyre szabott versenyfelkészítő étrend készítés.
A versenyzői forma eléréséhez szükséges táplálék kiegészítők összeállítása.
Edzésterv alapok átnézése, gyakorlatonként.

Megváltására nem csak a hónap elején van lehetőség, adott hónap apjától a következő hónap adott apjáig érvényes.

Ára: 18.000,-/hó

A versenyfelkészítő csomag nem tartalmazza:
A konzultációval járó költségeket – utazás, konditermi belépő. A konditermi belépőt a recepció kell fizetni, alkalmanként, mely 1.250,-. Ezzel a belépőhöz tartozó szolgáltatások igénybe vehetők – konditerem, kardiógépek és szauna használat.
A versenyfelkészüléssel kapcsolatos költségeket – fitness termi bérlet, étkezés, táplálék kiegészítők.
A versennyel kapcsolatos költségeket – versenyruházat, megjelenés, nevezési díj.

Fitness Modell Anyuka Versenyfelkészítő kis csomag Extra

Az Extra csomag tartalma a kis csomag tartalmával megegyezik, de a versenyt megelőző két hónapban, márciusban és áprilisban tartalmaz havi egy alkalommal történő, hétvégi, csoportos INGYENES színpadi mozgásképzést is, amibe a színpadi prezentációhoz szükséges teljes körű információk is beletartoznak- bikini, cipő, kiegészítők, haj, smink.
A mozgásképzésre szűk elasztikus nadrág, top és magas sarkú cipőt kell hozni.
A mozgásképzés ideje 1,5 óra.
A havi konzultáció az egyéni és csoportos mozgásképzés összevonható, azaz ugyanazon a napon történik.

Ára: 20.000,-

 

Fitness Modell Anyuka Versenyfelkészítő közepes csomag – havi 1 közös edzéssel

Tartalma:
A versenyfelkészítő alapcsomaggal megegyezik, ezeken kívül havi egy alkalommal Palatinus Tünde által vezetett, egyéni –nem csoportos- személyi edzés, előre egyeztetett időpontban. A személyi edzésre vagy hét közben, vagy hétvégi, szombati napon kerül sor, időtartama egy óra, és a havi konzultációval összevonható, azaz egy napon történik.

A versenyfelkészítő csomag ugyanúgy nem tartalmazza azokat a költségeket, melyek az alapcsomagban is szerepelnek.

Ára: 21.000,-

Fitness Modell Anyuka Versenyfelkészítő közepes csomag Extra

Az Extra csomag tartalma a közepes csomag tartalmával megegyezik, de a versenyt megelőző két hónapban, márciusban és áprilisban az alap csomag tartalmaz havi egy alkalommal történő egyéni, és egy alkalommal hétvégi, csoportos INGYENES színpadi mozgásképzést is, amibe a színpadi prezentációhoz szükséges teljes körű információk is beletartoznak- bikini, cipő, kiegészítők, haj, smink.
A mozgásképzésre szűk elasztikus nadrág, top és magas sarkú cipőt kell hozni.
A mozgásképzés ideje 1,5 óra.
A havi konzultáció az egyéni és csoportos mozgásképzés összevonható, azaz ugyanazon a napon történik.

Ára: 25.000,-

 

Fitness Modell Anyuka Versenyfelkészítő nagy csomag – havi 2 közös edzéssel

Tartalma:
A versenyfelkészítő alapcsomaggal megegyezik, ezeken kívül havi két alkalommal Palatinus Tünde által vezetett, egyéni –nem csoportos- személyi edzés, előre egyeztetett időpontban. A személyi edzésekre vagy hét közben, vagy hétvégi, szombati napon kerül sor, időtartama egy óra, és a havi konzultációval összevonható, azaz egy napon történik.

A versenyfelkészítő csomag ugyanúgy nem tartalmazza azokat a költségeket, melyek az alapcsomagban is szerepelnek.

Ára: 24.000,-

Fitness Modell Anyuka Versenyfelkészítő közepes csomag Extra

Az Extra csomag tartalma a nagy csomag tartalmával megegyezik, de a versenyt megelőző két hónapban, márciusban és áprilisban az alap csomag tartalmaz havi egy alkalommal történő egyéni, és egy alkalommal hétvégi, csoportos INGYENES színpadi mozgásképzést is, amibe a színpadi prezentációhoz szükséges teljes körű információk is beletartoznak- bikini, cipő, kiegészítők, haj, smink.
A mozgásképzésre szűk elasztikus nadrág, top és magas sarkú cipőt kell hozni.
A mozgásképzés ideje 1,5 óra.
A havi konzultáció az egyéni és csoportos mozgásképzés összevonható, azaz ugyanazon a napon történik.

Ára: 28.000,-

 

Mikortól veheted igénybe a Fitness Modell Anyuka versenyfelkészítő csomagokat?

A versenyfelkészülés a 2018 májusi versenyre januárban kezdődik, így a felkészülés már az év elején a kezdetét veszi, hogy fokozatosan, lépésről-lépésre érd el a versenyformát. Természetesen van lehetőség csatlakozni a későbbi hónapokban is, de a versenyfelkészülés sikeressége azon is múlik, hogy a pillanatnyi formád milyen.
A versenyfelkészülés célja nem az, hogy az évek óta felgyülemlett plusz kilókat leadd, és több kilónyi izmot építs fel!
A cél a már meglévő sportos alak tökéletesítése, és a fitt versenyforma elérése az ésszerűség határain belül.

A Fitness Modell Anyuka versenyfelkészítő csomagok csak KORLÁTOZOTT számban vehetőek igénybe, a jelentkezések sorrendjét figyelembe véve.

Ha valamelyik csomag felkeltette az érdeklődésedet, a segítségemmel szeretnéd elérni az álmaid alakját, és mindezt a májusi Bodysport Kupa színpadján meg szeretnéd mutatni, akkor küldj levelet a palatinustunde@gmail.com mélcímre.

Sikeres felkészülést kívánok Minden Sportos Édesanyának!

Írd meg nekünk a véleményed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>