Fitness Modell Anyuka Hivatalos Edzők

Franchise rendszer

 

Mit jelent a Fitness Modell Anyuka Hivatalos Edzők Franchise rendszere?

Azzal a céllal jött létre, hogy a 2016 éven világújdonságként debütáló Fitness Modell Anyuka verseny következő versenyeire re a szakmában jelentős sikereket elért edzők profi hozzáállással segítsenek a leggyorsabb, leghatékonyabb eredmény elérésében.

Sok anyuka sportol, figyel a tudatos táplálkozásra, esetleg segítséget is kap a konditermi-fitness ismeretekben, azonban a versenyfelkészüléshez jóval nagyobb szakmai hozzáértés szükséges.

Az elmúlt évben nagyon sokan kerestek meg az „anyukás versenyfelkészülés” kapcsán, azonban a legtöbb megkeresést el kellett utasítanom. Egyrészt a kapacitásom nem tette lehetővé, másrészt pedig az ország minden tájáról kaptam levelet a segítségnyújtáshoz. Az Online felkészítés van, amikor működik, de jobban hiszek a személyes találkozó, a közös edzések, az közvetlen emberi kapcsolatok sikerességében.

Ezért jött létre a Fitness Modell Anyuka Hivatalos Edzők Franchise rendszere.

 

Ki lehet Fitness Modell Anyuka Hivatalos Edző?

Olyan szakmai végzettséggel rendelkező fitness edző, aki már több alkalommal sikeresen bizonyított a színpadon versenyzőként.

Elsősorban olyan elhivatott szakemberek, akik egyben édesanyák is, hiszen a család, a gyerekek problémái sok esetben meghatározzák a felkészülést. Az azonos problémákkal pedig jobban tud azonosulni az edző is, és a felkészülő édesanya is sokkal könnyebben alakít ki olyan kontaktust, ami a sikeres felkészülés alapja.

A Fitness Modell Anyuka Hivatalos Edző titulust olyan szakemberek kaphatják meg, akik szakmai hozzáértéséről teljes mértékben meggyőződtem. Elnyerték a bizalmamat, szakemberként, edzőként és emberileg is egyaránt.

A Fitness Modell Anyuka Hivatalos Edző cím az én ajánlásom a sportoló édesanyáknak, a szakmai hozzáértést, a maximális hozzáállást és segítséget garantálom.

A Fitness Modell Anyuka Hivatalos Edzők az ország meghatározott régiójának hivatalos felkészítői, ami nem zárja ki azt, hogy privát megkeresés alapján más területekről érkező versenyzőket is felkészítsen.  

A meghatározott régióban más személyi edző nem viselheti a Fitness Modell Anyuka Hivatalos Edző titulust!

A Fitness Modell Anyuka Hivatalos Edző titulust KIZÁRÓLAG Palatinus Tünde által kinevezett edzők viselhetik.

 

A Fitness Modell Anyuka Hivatalos Edzői

nagy-judit

Nagy Judit – Fejér, Komárom és Pest megye

A fitness versenyzést 2010-ben kezdtem. 2013-ban született meg a kisfiam, majd szülés után 8 hónappal újra sikerült versenyformával színpadra állnom fitness modell kategóriában. Elsődleges célom az volt, hogy megmutassam minden elhatározás kérdése, család és gyerek mellett is meg lehet csinálni, a lényeg a jó tervezés. A fitnesshez, a versenyzéshez, a sporthoz fűződő kapcsolatomról további részleteket olvashatsz a Blogomban.

Végzettségeim:

Fitness személyi edző, aerobikoktató és gerinctréner, M.A.X.trainer, táplálkozás és életmód tanácsadó, életmód blogger – FittAnyu életmód blog

Mottóm:

Bármire összpontosítod a gondolatod, azt megteremted. Vallom, hogy minden fejben dől el. Te is meg tudod csinálni, mert képes vagy rá!

Elérhetőségeim: http://www.fitten-pozitivan.com/blog/)

E-Mail: nagyjudyt@gmail.com


 

 freund-nora

Freund Nóra – Heves, Szabolcs, BAZ és Hajdú-Bihar megye

Az életem része a sport. Szerencsés ember vagyok, mert azt csinálhatom, amit szeretek! Azonban ne higgyétek, hogy nekem egyszerűbb, mint nektek! Hasonlóan nehéz beépíteni a napirendembe a rendszeres mozgást. Anyuka vagyok és tudom mit jelent az, hogy kihívás, tudom mi az korán kelni, előkészíteni, megtervezni jó előre mindent, csak azért, hogy senki ne szenvedjen hiányt semmiben! Nem mondom, hogy könnyű, de azt sem, hogy lehetetlen!

Fontos, hogy rend legyen a fejedben! Fontos, hogy elszánt legyél! Kell hozzá céltudatosság!

Készen állsz?

Vár egy csúcsszuper csapat, profin kidolgozott rendszer, ami végigkíséri a felkészülésed! Csak nyerhetsz vele!

Amennyiben alkalmasnak találod magad, elég kitartó és fegyelmezett vagy, várom jelentkezésed!

Végzettségeim:

Testépítő Sport Edző, Spartan Girja, Spartan Fighter, Body Weight Trainer, sporttáplálkozási szaktanácsadó

Eredményeim:

2016 Bodysport Kupa Bodyfitness I. hely

2016 IBFF Fitness Figure Világbajnok és Abszolút Bajnok

2016 IBFF Miss Galaxy Fitness Figure Bajnok és Abszolút Bajnok

Elérhetőségeim:

Facebook: Freund Nóra https://www.facebook.com/nora.freund?fref=ts

Tel.: 06709381583

E-mail: nora.freund@gmail.com


 

orban-krisztina

Orbán Krisztina – Zala, Somogy és Vas megye

Háromgyermekes anyukaként fontosnak tartom a rendszeres testmozgást.  A sport és a versenyzés számomra öröm, kihívás. Példamutatás elsősorban gyermekeimnek és minden anyukának. Szülés után az elégedetlen külsőm indított el a testépítés világa felé, és 5 éve már szerelmese vagyok. A versenyzést férjem, és edzőm Palatinus Tünde bíztatására kezdtem el.

Legjobb eredményeim:

2015 IFBB Magyar Kupa Bodyfitness kategória I. hely

2016 WABBA Világbajnokság, Verona Miss Bikini IV.hely

Jelenleg az ART Edzőképző iskolában Testépítő és Fitness edző szakot végzem. Fitness Modell Anyuka hivatalos edzőként szeretném a szakmai tudásomat átadni azoknak az édesanyáknak, akik a segítségemmel szeretnék elérni az álmaikat, bebizonyítani, hogy család mellett is lehet fitten, sportosan élni.

Elérhetőségeim:

Facebook: Krisztina Orbán  https://www.facebook.com/krisztina.orban.3?fref=ts

E-mail: krisztinaorban@freemail.hu


 

15967435_1523052791056974_222902725_o

Varga Tímea – Budapest, Pesti oldal

10 évig versenyszerűen ritmikus gimnasztikáztam, ezt követően kezdtem edzőterembe járni, amit rögtön nagyon megszerettem. Akkoriban nem sokat tudtam a helyes edzésről és táplálkozásról, viszont nagyon érdekelt, ezért elvégeztem a TF-en a sportedző képzést és azóta is folyamatosan építem tudásom, új gyakorlatokat, módszereket kutatva. Közben a versenyzés is a szenvedélyemmé vált, az első szezonomban Palatinus Tünde irányításával készültem, ezt követően minden szezonban magam állítottam össze az edzéstervemet és az étrendemet. Közben néhány versenyzőt is felkészítettem, egyikük magyar kupa győzelmet is bezsebelt. Rengeteg sikeres versenyzőnek segítettem a pózok és a színpadi mozgás tökéletesítésében.
Végzettségeim:
Testnevelési Egyetem fitness sportedző

Legjobb eredményeim:

Többszörös Fitness Modell Magyar Bajnoki cím
Többszörös Magyar Kupa győztes és Világkupa győztes
Arnold Classic Europe I. hely
Arnold Classic USA II. hely

Elérhetőségeim:

Facebook: Timi Varga https://www.facebook.com/timike88/?fref=ts

email:
rg.timi88@freemail.hu


 

kissrenikesz

Kiss Renáta – Békés és Jász-Nagykun megye

5 éve foglalkozom a versenyszerű sporttal, és 3 éve dolgozom személyi edzőként is, így az egészséges életmód és a mozgás már a életem, a mindennapjaim része! Jól tudom, hogy egy versenyfelkészülés mennyi lemondással, kitartással és nehézséggel jár. A versenyzés alatt rengeteg tapasztalatot sikerült szereznem edzés, és főleg táplálkozás során! Ezeket a megszerzett tudásokat és tapasztalatokat próbálom lelkesen átadni a hozzam jelentkezőknek! A tavalyi őszi szezonban Kiszelyné Medovarszki Adriennek segítettem a felkészülését, akinek sikerült a Fitness Modell Anyuka verseny 30 év alatti kategóriát megnyernie.

Eredményeim:

WUAP Erőemelő Európa Bajnokság I.hely

Fitparádé Athletic Phyhisique I.hely

Superbody Fitness Forma I.hely

Bodysport Kupa Sportmodell I.hely

NAC Universum Világbajnokság V.hely

Végzettségeim: Okj-s testépítő és fitnesz sportoktató

Elérhetőség: Kiss Renáta https://www.facebook.com/profile.php?id=100005292314919

E-mail: fitnessrenike@gmail.com
Tel: 06/30-436-5760


 

kalmancsillakesz

Kálmán Csilla Győr-Sopron-Moson megye

Kàlmàn Csilla vagyok, a Myprotein által szponzorált kétszeres világbajnok sportmodell versenyző. Emellett Győrben dolgozom az ország egyik legismertebb fitnesz termében, mint személyi edző, hivatalos versenyfelkészítő edző (Diamond Team) és sporttáplálkozási szaktanácsadó. A sport mellett a tanulás is fontos számomra: angol szakos nyelvész, angoltanár, család-és gyermekvédő tanár és végzős jogász szakos hallgató vagyok.
A versenyzéssel 2.5 éve foglalkozom, ez idő alatt szinte az összes hazai és külföldi versenyen (szövetségemen belül) sikerült a dobogó legmagasabb fokára állnom. Éppen ezért jött el az ideje annak, hogy átadjam a tudásomat, és a versenyzőimnek segíthessek abban, hogy ők is hasonló sikereket érhessenek el.

Legjobb eredményeim:
WBPF Világbajnokság 2016, Thaiföld I. hely
NAC Világbajnokság 2016, Hamburg I. hely
Tenerife Night Stars 2016 I. hely
Fitparádé 2016 I. hely
Bodysport Kupa 2016 Sportmodell I. hely és Abszolút Bajnok

Mottòm:
“A lehetetlen nem létezik.”

Elérhetőségeim:
kalmancsilla7@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/kalmancsillafitness/?pnref=lhc
Instagram: kalman_csilla_fitness
www.kalmancsilla.hu
személyesen: Cutler Fitness, Győr


 

kovacsistvankesz

 

Kovács István – Budapest, Budai oldal

Gyerekkoromtól aktívan sportolok. Tíz éves koromban – 34 éve! – súlyemeléssel kezdtem, de még fiatalon belekóstoltam
az erőemelő sportba is, jelentős eredményekkel.

Később a testépítést ötvözve az erőemeléssel végeztem edzéseimet, amikor is volt szerencsém a szakma mára már nagy öregjeivé vált kiválóságaival együtt dolgoznom. Jelenleg is aktívan sportolok, rendszeresen végzek konditermi valamint küzdősport edzéseket is.

Dolgoztam már Magyarország első amerikai football csapatánál, mint erőnléti edző, edzettem már – és ma is edzek – élvonalbeli küzdősportolókat, futókat, magánembereket, de amire a legbüszkébb lehetek az az, hogy saját családomon belül is sikerült, orvosai szerint csodaszámba menő eredményt felmutatni cukor- és pajzsmirigybeteg feleségemnél.

Ezt az eredményt a 2016-ban debütáló Fitness Modell Anyuka versenyre való felkészülés közben értünk el.

Nem tudtuk, hogy lehetetlen, ezért megcsináltuk!

Jelenleg orvosi felkérésre a feleségemnél alkalmazott módszeremről írom könyvemet.

Azóta feleségemet hivatalosan is gyógyulttá nyilvánították orvosai két, elvileg gyógyíthatatlan anyagcsere betegségből.

Elérhetőségeim:

koko@vipmail.hu

Facebook: https://www.facebook.com/istvan.kovacs.3576


 

zomborierikakesz

 

Zombori Erika – Budapest Pesti oldal déli régió
Sziasztok! Zombori Erika vagyok, 38 éves, gyermekét egyedül nevelő anyuka.

A kisfiam születése után 1 évvel szimplán csak formába szerettem volna hozni magam! 2 hónap edzés után már a színpad és a versenyzés volt a cél! Sikerrel!!
Annyira megtetszett amit csinálok, hogy eldöntöttem komolyabbra fordítom a dolgot!

Sikeres személyi edző vizsga után, immár 3 éve nem csak magamat, kedves vendégeimet is edzem.

Eredményeim:
2013. Ausztria Kupa IV. hely
2013. Közép Európa Kupa II. hely
2014. Magyar Kupa II. hely
2014. Ausztria Kupa II. hely
2014. Közép Európa I. hely
2015. Magyar Kupa I. Hely és Abszolút Bajnok
2015. Magyar Bajnokság I. hely és Abszolút Bajnok

Elérhetőségem: https://www.facebook.com/erika.zombori.7


 

Fitness Modell Anyuka Hivatalos Edzők országos eloszlása

 fma-hivatalso-edzok-teruletkiosztas-januar18-1

Szeretnél Te is Fitness Modell Anyuka Hivatalos Edző lenni?

Írj bemutatkozó levelet, írd bele a szakmai életedet és a versenyzői karrieredet, csatolj hozzá egy fotót.

Küld el Nekem a palatinusfitnessklub@gmail.com mélcímre, vagy a Facebook elérhetőségeim valamelyikére. Ez alapján kerül elbírálásra a Fitness Modell Anyuka Hivatalos Edzői titulus odaítélése.

 

Milyen előnyökkel jár a Fitness Modell Anyuka Hivatalos Edzői titulus?

A Fitness Modell Anyuka Hivatalos Edzői folyamatos kapcsolatban állnak velem, így a felmerülő kérdéseket azonnal, napra készen meg tudjuk beszélni.

A Fitness Modell Anyuka versenyzéssel kapcsolatos információkat azonnal, első kézből kapják meg, ami a felkészülés menetét jelentősen könnyíti.

A felkészülés kapcsán több alkalommal workshop-okat szervezünk, ahol az általános kérdésektől az egyéni kérdéseken át minden kérdésre választ adunk, ami felmerülhet a felkészülés kapcsán.

A különleges eseteket szakmai konzultáción vitatjuk meg, ami a tovább biztosítja a sikeres felkészülést.

A 2017-es évben a Fitness Modell Anyuka versenykategória tovább bővül, tavasszal a Pro Fitness Modell Anyuka, ősszel pedig a Fitness Modell Anyuka Evolúciós Kupa versenykategóriákkal, amihez a Fitness Modell Anyuka Hivatalos edzői teljes körű szakmai felvilágosítást és segítséget kapnak.

 A Fitness Modell Anyuka kategóriák iránt Nálam érdeklődő és jelentkező édesanyákat a lakóhely szerint megfelelő Fitness Modell Anyuka Hivatalos Edzőhöz irányítom, így a felkészülés és a felkészítés a lehető legoptimálisabb körülmények között, profi edzői segítséggel valósulhat meg.

Milyen kötelezettségekkel jár a Fitness Modell Anyuka Hivatalos Edzői titulus?

A Fitness Modell Anyuka Hivatalos Edző a szakmai tudásának birtokában a lehető legmagasabb szinten kell biztosítani a szakmai irányítást a Fitness Modell Anyuka felkészülőinek.

A Fitness Modell Anyuka verseny elveihez való hűség, lojalitás.

Folyamatos kapcsolattartás, az erre létrehozott Facebook levelezésben való aktív résztvétel.
A Facebook-on megjelenő Fitness Modell Anyuka posztok megosztása – a Bodysport Hungary,
a Vida Fitness, Palatinus Tünde, a többi Fitness Modell Hivatalos Edző posztjai egyaránt.