OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miért jött létre ez az oldal? 1993 óta foglalkozom a testformálásával, a konditermi edzésekkel, a tudatos táplálkozással, és a táplálék kiegészítőkkel, először hobbi szinten, majd 1995-től versenyzőként. 1999-től mér versenyfelkészítő edzőként is tevékenykedtem, és mellette folyamatosan készítettem személyre szabott edzésterveket, étrendeket, hogy a segítségemmel mindenki elérhesse az álmai alakját.

Ennek érdekében természetesen folyamatosan bővítettem a tudásomat nem csak gyakorlati, hanem elméleti síkon is, és több mint 15 éve a hobbim a hivatásommá vált.

A személyre szabott edzésterveket, étrendeket mindig személyes találkozók alkalmával állítottam össze, hiszen nagyon fontosnak tartom azt, hogy a gyakorlatokat személyesen nézzük át, mit hogyan kell szabályosan végrehajtani, kinek mi a legideálisabb a testalkatához, a személyiségéhez, az edzettségi szintjének.

A világháló, és a közösségi oldalak elterjedésével sokkal több embernek tudtam segíteni, de továbbra is a személyes találkozókra fektettem a hangsúlyt, mert azt vallom, hogy látatlanban nem lehet annyira hatékony sem az edzésterv, de a megfelelő étrend kialakítása sem.

Mindeközben folyamatosan kaptam olyan megkereséseket is, ahol a távolság áthidalására a net kiválóan működött ugyan, de a személyes találkozókra nem kerülhetett sor, vagy a nagy távolság, vagy más körülmények miatt, így jutottam arra döntésre, hogy online edzéstervezéssel és szakmai tanácsadással tényleg mindenki számára tudjak segítséget nyújtani, azoknak, akik az én szakmai hozzáértésemben bíznak.

Az elmúlt több mint 20 év tapasztalatait igyekszem a weboldalamon átadni azoknak, kik egészségesen szeretnének élni, javítani a kondíciójukon, és fitt, energikus életet szeretnének élni.

Célom az, hogy minden olyan témakörben tudjak szakmai és emberi segítséget adni, ami kapcsolatos az alakformálással, a sporttal, a konditermi edzésekkel, a tudatos táplálkozással, a táplálék kiegészítők használatával.

Nem pusztán egy olyan oldalt készítettem Neked, ahonnan kettőt kattintva letölthetsz egy sablon edzéstervet, hanem egy teljes körű, átfogó, érthető weboldalt, amit továbbra is folyamatosan fejlesztek, bővítek. Szakmai cikkek, alapvető szakmai tudnivalók, gyakorlatleírások, otthoni és szabadtéri edzésvideók, személyre szabott edzésterv-étrend csomagok, táplálék kiegészítő javaslatok, szakszótár, és még sok minden azt a célt szolgálja, hogy Te egészségesebb, fittebb legyél, hogy megismerd a saját testedet. Ehhez szakmai ismeretekre van szükséged, amit a segítségemmel könnyen elsajátíthatsz.

Ha pedig olyan kérdésed van, amire nem találsz választ az oldalamon, akkor keress meg bátran!