„Nekem rengeteget segítettél, és az mind mind hasznomra vált. Én nagyon hálás vagyok érte, még őrzöm a tavaly januári és 2013 decemberi leveleidet, és újraolvasom őket, mert van, amire nem emlékszem, és jó, hogy van mit elővenni. és köszönöm.”

Kolák Noémi


„Nekem segítettél, es mindennap ezt teszed! Példaértékűnek találom az igyekezetedet, a kitartasodat es a folyamatos motivaltsagodat, amivel másoknak is erőt adsz nap, mint nap. Hiszed vagy nem, naponta több ezer emberben tartod a lelket, es mutatsz nekik példát, hogy legyen céljuk, amit megvalosithatnak; álmuk, amit elérhetnek. Gratulálok, igazi Csoda Vagy!! “Ha hajót akarsz építeni, ne azzal kezdd, hogy a munkásokkal fát gyűjtetsz, szó nélkül kiosztod közöttük a szerszámokat, és rámutatsz a tervrajzra. Ehelyett először keltsd fel bennük az olthatatlan vágyat a végtelen tenger iránt.”

Mag Veronika


„Mennyire vagyok elégedett veled? Mindennél jobban! Nélküled egy senki lennék, soha nem felejtem el amit értem teszel, és örök hálám érte!én is megfogok mindent tenni érte h lehessél még büszke rám!”

Búz Heni


„Őszinte, ez a legfontosabb a mai világban!”

Mózsi Petra


„Nekem abban segítettél, hogy gondoljam át még egyszer mit is akarok a fitnessztől
és türelmesnek kell lennem. Első az iskola-végzettség, aztán ha megvan a fedezet, akkor ne adjam fel, nem lehet csak úgy a semmiből belevágni a közepébe, hanem szépen fel kel építeni .A posztjaiddal is folyamatosan informálsz és segítesz és motiválsz, nagyon tüneményes ember vagy, aki viszont őszinte is, ha valami nem úgy van, meg is mondod a frankót! Ez a jó edző!”

Németh Eszti


„2-3 mondatba leírni lehetetlenség…Viszont amiért én szeretek Veled egyeztetni és Tőled kérni a segítséget az azon kívül, hogy szakmailag profi vagy az az emberi mivoltod! Most itt kilehetne fejteni, hogy milyen is vagy, de akkor megint csak regényre sikeredne a 2-3 mondat. A lényeg, hogy bizalommal merek Hozzád fordulni, legyen a kérdés bármilyen jellegű. Egyszerűen JÓ embernek tartalak és ez a mai világba már igen ritka kincs! „

Bóta Zsuzsi


„A hétköznapi megjelenésem mérföldeket javult, ezzel pedig magabiztosabb is lettem. Versenyeredmény ide vagy oda, jó döntés volt. Több pozitívum mellett, ha versenyzés nem lett volna, az akkor még nagyon teperő nem párom sem tudott volna annyit bizonyítani, hogy utána már a párom legyen. Aztán meg most nem várnék tőle babócát! Azt hiszem ez a láncolat most a legfontosabb összefüggés veled és az életemmel. Kaptam tőled kezdő löketet, aztán az edzésterveket, étrendeket. Tanultam színpadi mozgást, és már megbirkózom a sminkkészletemmel is! Kaptam kabalákat és sok-sok motivációt és emlékezetes pillanatot!
Én ezeket köszönöm szépen!! „

Tóth G. Vera


„Bármilyen kèrdèssel fordulhattam hozzád bizalommal akár edzèssel, akár ètrenddel kapcsolatban. A cikkeid folyamatos motiváciòt jelentettek számomra!”

Ilyés Zita


„Nagyon hálás vagyok, hogy megmutattad ezt az utat. Most érzem azt, hogy az edzés feltölt energiával, és jókedvet, örömet okoz!„

Sebők Erika

Neked is van véleményed? Írd meg nekem!

 

Hitelesítés